Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОАЕ С УНИКАЛЕН ЖЕСТ КЪМ СИЛВЕНА РОУ

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОАЕ С УНИКАЛЕН ЖЕСТ КЪМ СИЛВЕНА РОУ

силвена роу

Правителството на Обединените арабски емирства почете шеф Силвена Роу със Златна виза която важи 10 години. Причината за това са заслугите ѝ за обогатяването на кулинарната култура в страната. Силвена Роу сподели новината и разкри колко много значи това за нея.

„Пристигнах в Дубай преди 8 години, без да знам какво да очаквам, но през следващите дни и седмици бързо ми стана ясно, че това е място, където щастието може да се постигне, пълно с възможности и където управляващите имат визия за бъдещето и са водени от добри намерения и щедрост.“

Силвена Роу е родена в Пловдив, но още в младежките си години заминава да живее в Западна Европа. Писала е кулинарни статии за „Гардиън“ и е участвала в различни кулинарни предавания в британската телевизия.

СИЛВЕНА РОУ СЕ ЗАВРЪЩА В ЕФИР

На българската публика Силвена е най-известна от предаването „MasterChef“ – един от най-популярните кулинарни формати в света, пише „Лейди зон“ В статията, която тя е споделила, се посочва, че шеф Силвена Роу е една от малкото жени съдии в „MasterChef“.

В текста, който е споделила в Инстаграм, Силвена Роу посочва, че пътят ѝ не е бил лек, но е благодарна за признанието на Обединените арабски емирства и ще продължава да работи, за да продължава страната да бъде лидер на световната кулинарна сцена.

Top
>