Вие сте тук
Начало > Шоу > ОБРАТ: БИЛАЛОВ САМ НАПУСКА „СТАНИ БОГАТ“

ОБРАТ: БИЛАЛОВ САМ НАПУСКА „СТАНИ БОГАТ“

stani-bogat стани богат

Михаил Билалов няма да е водещ на умната игра “Стани богат”, чийто пети сезон, откакто шоуто е по Би Ти Ви, предстои през февруари.

Актьорът се е отказал сам заради ангажиментите си в киното и театъра и нови епизоди с него не са записвани, обясниха от екипа. В средата на февруари, когато обикновено започва сезонът на “Стани богат”, Билалов тръгва на дълго турне в САЩ и Канада със спектакъла “Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене”. То продължава от 16 февруари до 17 март. “Предстои ми много натоварена програма. Междувременно подготвям две пиеси, един нов проект, в който влизам като продуцент, и проект, който е извън телевизията и театъра”, разказа той преди дни в интервю за “168 истории – 24 часа”.

Епизодите, които в момента се излъчват по Би Ти Ви, са повторение.

Така най-горещият въпрос е кой ще седне в стола на водещия. По медиите вече се завъртя името на Ники Кънчев, който първи започна да задава въпросите за милиони по Нова тв и направи играта известна. След 13 години в ефира там лицензът за “Стани богат” беше купен от БНТ, където се излъчваше две години вече с новия водещ Михаил Билалов.

НИКИ КЪНЧЕВ СЕ ВРЪЩА В „СТАНИ БОГАТ“, СМЕНЯ БИЛАЛОВ

От 2021 г. играта е в ефира на Би Ти Ви, където запазиха талантливия актьор не само заради качествата му пред камера, а и заради интелигентността и познанията му. Впрочем той самият е бил жокер на свой приятел, когато играта тръгва у нас, макар че по онова време Билалов живее във Франция.

Запознати с продукцията обаче твърдят, че за водещ на шоуто са оглеждани още двама колоритни персонажи – бившият министър на културата Петър Стоянович, който доскоро имаше своя рубрика в “Денят започва с Георги Любенов” по БНТ, както и актьорът Краси Радков – един от комедийните диаманти в екипа на Слави Трифонов.

Top
>