Вие сте тук
Начало > Издънки > ОБВИНИХА ШЕФ ПЕТРОВ В НАГЛА ИЗМАМА

ОБВИНИХА ШЕФ ПЕТРОВ В НАГЛА ИЗМАМА

шеф-петров

Шеф Борис Петров отново си навлече гнева на свои колеги от бранша. Този път го обвиниха в нагла измама, която е непристойна за име от неговия ранг. Член на групата „Бармани & Сервитьори/ки & Готвачи!“ избухна с гневен пост срещу известния кулинар, който от години е недолюбван от колегите си, тъй като има остър език и си позволява да ги нагрубява.

Потребителят твърди, че Шеф Петров ползва тролове, които да пишат положителни коментари за ресторанта му. За доказателство потребителят с име Луис Александър прилага и скрийншотове от публикации, качени буквално през една или две минути. Вероятно те са дело на един човек или група хора, организирани от Петров, твърди авторът на сигнала.

ШЕФ ПЕТРОВ СЕ ИЗГАВРИ БРУТАЛНО С ДАНИ ПЕТКАНОВ

„Ето как, когато си нагъл, зъл, безскрупулен, отвратителен, мазен тарикат, България е най-доброто място за твоят бизнес! Тук законът за конкуренцията и рекламата съществува, така както съществуват всички останали закони- фиктивно! Тук можеш да заплашваш, да навлизаш грубо в личния живот на клиентите си, да ги унижаваш и клеветиш публично и да ги наричаш гадни селяни и с куп още ужасни имена, а след това, най-нагло да организираш армия от безработни тролове от фитнесите и срещу скромна за теб сума, да ти вдигнат рейтинга, оставяйки ти под строй позитивни ревюта, плюейки върху всички етични и правни норми! Браво на шеф Борис Петров, един истински българин, баш тарикат!“, пише потребителят в мрежата, отбелязва Лупа.

ШЕФ ПЕТРОВ ЗАГУБИ 50 БОНА

Коментарът му намери много съмишленици, но и доста хейтъри. Оказа се, че Шеф Петров има голяма фенска маса, които скочиха на твърденията на потребителя в групата. Не са малко и тези, които открито оплюват готвача и твърдят, че няма място в бранша и незабавно трябва да се оттегли, защото е срам за колегите си.

Top