Вие сте тук
Начало > Любопитно > ОЧИТЕ МУ ПОКАЗВАТ КАКЪВ Е В ЛЕГЛОТО

ОЧИТЕ МУ ПОКАЗВАТ КАКЪВ Е В ЛЕГЛОТО

boy

Очите са прозорец към душата и показват много за характера на хората. Може да разбереш какъв е твоят приятел в леглото, като погледнеш какъв цвят са очите му.

Тъмнооките представителите на силния пол са родени да покоряват и за тях най-важното е да доставят максимум удоволствие на партньорката си в леглото. Може да са спали с доста жени, но се държат с всяка една от тях сякаш тя е специална и неповторима. Мъжете с тъмни очи отделят достатъчно време на любовната игра. Те обичат да изненадват половинката си и често ѝ правят подаръци. Тъмнооките мъже стават адски романтични, когато се влюбят истински.

Мъжете с кафяви очи могат да бъдат много добри любовници, ако им дадеш възможност да разгърнат своя потенциал. Понякога са малко неуверени във възможностите си, но ако поощряваш партньора си, той ще даде най-доброто от себе си и ти определено ще останеш доволна от това.

Синеоките господа обичат разнообразието и поради тази причина обичат да експериментират и да … изневеряват. Ако гаджето ти има сини очи, то сексът с него със сигурност ще бъде невероятен. Синеоките мъже обичат да експериментират по време на секс и го правят при всяка удобна възможност. За съжаление, на повечето момчета със сини очи, нещата бързо им омръзват, като това включва и жените, с които спи. Затова синеоките редовно кръшкат на половинката си и сменят гаджетата си често. Успееш ли обаче да му влезеш под кожата и да го укротиш, той ще ти е верен до гроб.

Мъжете със зелени очи са най-опасни. Зеленооките крият толкова изненади, че могат да те шокират във всеки един момент. В спалнята определено няма да ви бъде скучно, но може понякога да иска неща от теб, които не ти се иска да правиш. Не забравяй, че по време на секс е важно и на двамата партньори да им е ОК, така че ако не искаш да правиш нищо, кажи му го в прав текст и не се поддавай на манипулации от негова страна.

Top
>