Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ОНУР И ШЕХЕРЕЗАДА НАПУСКАТ ТУРЦИЯ

ОНУР И ШЕХЕРЕЗАДА НАПУСКАТ ТУРЦИЯ

шехерезада-бергюзар-корел-халит-ергенч

Турското звездно семейство Бергюзар Корел и Халит Ергенч, познати на милиони зрители в Турция и в чужбина от култовите сериали „1001 нощи“, „Великолепният век“,“Ти си моята родина“, са предприели радикална стъпка в живота си. Според информация в сайта Сноб магазин най-популярното семейство сред звездите от турските сериали напуска Турция. Екранните Онур и Шехеризада са си  купили къща в Лондон, където се е установило да живее с трите си деца, последното от които е бебе на няколко месеца.

В Турция ще идват само за участие в проекти на снимачната площадка, когато имат такива, пише сайтът.

В последно време Бергюзар често поместваше в акаунта си в Инстаграм снимки от Лондон.

ХАЛИТ ЕРГЕНЧ СЕ ЗАВРЪЩА НА ЕКРАН

Миналата година актрисата роди момиченце, което нарекоха Лейла. Тя е третото дете в семейството след момченцата Али и Хан.

И Халит Ергенч, и Бергюзар Корел от доста време не се появяват по екраните.

Последният филм, в който игра Халит Ергенч, бе сериалът „Бабил“, който не можа да постигне рейтинга на други продукции с негово участие като „Великолепният век“, където се превъплъти в ролята на султан Сюлейман Великолепни, и „Ти си моята родина“, където съпругата му Бергюзар Корел му партнираше.

ОНУР И ШЕХЕРЕЗАДА ОТ „1001 НОЩ“ ЧАКАТ ТРЕТО БЕБЕ

Още в началото на ковид пандемията Халит Ергенч преустанови участието си на снимачните площадки, а Бергюзар Корел продължава отпуска си по майчинство.

Top
>