Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ОПАШКА ЗА СЕЛФИ С НИКОС ВЕРТИС

ОПАШКА ЗА СЕЛФИ С НИКОС ВЕРТИС

никос вертис

Хотелът, в който е отседнал Никос Вертис, е най-посещаваното място в София в последните дни. Стотици „случайни“ граждани, журналисти, та дори изпълнители, си намериха повод да се разходят до кв. Лозенец. Гръцката мега звезда изненадващо не отказа нито снимка, нито разговор.

„Целта ми е в петък сутринта хората да говорят с усмивка за концерта от предишната вечер“, сподели   Никос.   25 музиканти, сложна сценична подредба на няколко нива, мултимедия и страхотно озвучаване очакват почитателите на певеца тази вечер от 20 ч. в столичната зала „Арена Армеец“.

Изпълнителят сподели, че никога на участията си не излиза с предварително подготвен сет лист: „В началото изпълняваме 4-5 песни, като внимателно следим настроението на хората. Добрият артист трябва да долавя пулса на публиката и да преценява кога да забави темпото и кога да избухне. Мисля, че тук ще се развие вторият сценарий – вие сте толкова луди и забавни“, изтъква Вертис.
Никос Вертис е популярен от Мелбърн, Сидни и Ню Йорк до Лондон и Тел Авив с невероятните спектакли, чиято атмосфера привлича и хората, които чуват песните му за първи път. „Напълно сигурен съм, че ако започвах живота си отначало, пак щях да се занимавам с музика, дори ако не ми плащаха за това“, споделя Вертис. И допълва, че на сцената става напълно подвластен на музиката и емоцията на публиката, които го зареждат с невероятна енергия.

Top
>