Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ОРИСАХА И ЧЕТВЪРТОТО БЕБЕ НА ГУЩЕРОВИ

ОРИСАХА И ЧЕТВЪРТОТО БЕБЕ НА ГУЩЕРОВИ

гущерова gushterova svetlana светлана

Една от малкото многодетни майки в столичните хайлайф среди – Светлана Гущерова, посрещна мили гости за 40-ия ден от раждането на втората си дъщеря.

Валентина Гущерова, която е четвъртото дете на Светлана и съпруга й Христиан, проплака в Майчин дом в края на миналия месец.

В неделя Светлана спретна розови парти за най-малката Гущеров, като според традицията на празненството са присъствали само приятелките на майката. Орисниците са се събрали в столичен ресторант с градина.

Това се разбра, след като някои от присъствалите „добри феи“ изпревариха събитията и пуснаха сторита, преди Гущерова Вероника да сподели с последователите си в Инстаграм радостното събитие.

50 БОНА МЕСЕЧНА ИЗДРЪЖКА ПОЛУЧАВАЛ ГУЩЕРОВ ОТ БАЩА СИ

Също по традиция, бебето не се вижда никъде на тях, тъй като Гущерова е обсебена от манията да държи децата си далеч от светлините на прожекторите.

Сред орисниците на малката Валентина Гущерова са били д-р Петрана Каляшева, Елена Станулова, моделката Зорница Линдарева, с която Гущерова живя известно време в къщата на „ВИП Брадър“, гриморката Вили Иванова, плеймейтката Жасмина Стоичкова, Моника Валериева и други дами.

Top