Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ОЩЕ ЕДНА ИНФЛУЕНСЪРСКА ДВОЙКА СЕ ОПЕРИРА: ТЯ НОСА, А ТОЙ – ГЪРДИТЕ

ОЩЕ ЕДНА ИНФЛУЕНСЪРСКА ДВОЙКА СЕ ОПЕРИРА: ТЯ НОСА, А ТОЙ – ГЪРДИТЕ

Дийн Фрейзър виктория diin freizur viktoria

През 2021 г. се броим на пръсти хората, които не се подложихме на някаква естетическа корекция, интервенция или операция. Някои дори семейно ходиха до Истанбул, за да си коригират дружно носовете. Тук, разбира се, визираме семейство Петканови, но ето че и още една инфлуенсърска двойка отскочи до Истанбул, за да внесе така мечтаната промяна във външния си вид.

Става въпрос за Дийн Фрейзър и приятелката му Виктория, която май вече не му е приятелка в библейския смисъл на думата, или поне така твърдят двамата, но не това е важното в случая. Двамата отидоха заедно (макар и разделени) до Истанбул, за да станат една по-добра версия на себе си.

ПЕТКАНОВИ ПОКАЗАХА НОВИТЕ СИ НОСОВЕ

За Виктория ставаше въпрос за носа, който вече е модерен – без гърбица и леко чип, а за Дийн – гинекомастия. И ако първото ни звучи вече твърде познато и дори тривиално, то при Дийн операцията засягаше гърдите му, които си стояли мазни, въпреки че отслабнал.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ✨ Viktoria ✨ (@napub_)

И двамата инфлуенсъри публикуваха влог от операцията, като гледахме и двете видеа и, ако искате да ги гледате, ще ви кажем, че може да си спестите едното, отбелязва каналът „Омг Фактс“. Двамата, които не са гаджета, са били на едни и същи места, при един и същи координатор, който говори едни и същи неща, а двамата накрая се оперират при един и същи специалист, за да се възстановяват двамата в една и съща стая.

И докато при Виктория резултатът ще бъде видим окончателно след година, то Дийн вече се похвали с по-малки гърди. Уви, влогърът е твърде голям любител на газираните напитки и десертите в пакетче, така че няма да се изненадаме, ако съвсем скоро отскочи отново до Истанбул за някоя операция.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Dean’s lifestyle 💥 (@deanfraiser_)

Top
>