Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ОСЪДИХА БЕЛОСЛАВА НА 4 МЕСЕЦА УСЛОВНО

ОСЪДИХА БЕЛОСЛАВА НА 4 МЕСЕЦА УСЛОВНО

белослава beloslava

Темида закова Белослава за пиянските й изцепки зад волана миналото лято! Певицата е осъдена на 4 месеца условно за шофирането си с над 1,2 промила алкохол в кръвта. Това разбра „България Днес“ от свои източници в Софийския районен съд.

Родната певица, която стъпи накриво през миналото лято, тихомълком е осъдена през септември миналата година. Софийският районен съд заковава красавицата, която седна зад волана с 1,25 промила алкохол в кръвта, на 4 месеца условно с 3 години изпитателен срок и й е отнета книжката за 6 месеца. Решението не е обжалвано от Белослава.

Присъдата на певицата е влязла в сила на 29 септември миналата година. Това означава, че условното й наказание е приключило дни след Коледа. Белослава трябва да е изключително внимателна, защото все пак има 3 години изпитателен срок. Това ще рече, че ако изпълнителката стъпи накриво, то това вече ще означава решетки. Като към новата й присъда, ако има такава, старата ще бъде добавена и ще стане, както стана с Токев и Казичене .

Припомняме, че Белослава бе спряна от патрул на столичния бул. „Ал. Пушкин“, след като ченгета забелязват певицата да излиза от денонощен магазин. Белослава е там, защото празнува рождения си ден и алкохолът в къщата й свършва.

ПОВДИГНАХА ОБВИНЕНИЕ НА БЕЛОСЛАВА

След като я виждат да излиза, униформените се усъмняват, че може да е обърнала няколко питиета. Изпълнителката се мята на возилото си и потегля, а плътно зад нея тръгва и патрулката. Няколко метра по-надолу я спират и тестват за алкохол. Дрегерът отчита 1,2 промила. Щракват й белезниците. Белослава е задържана. По неофициална информация певицата е отказала да даде кръвна проба и се е съгласила с резултата, който е показал дрегерът. Белослава бе освободена само след няколко часа, прекарани в килия, а после тихомълком, без никой да разбере, е осъдена.

„В нощта на своя рожден ден допуснах огромна грешка, неприсъща за мен. За беда и за урок понасям всички последствия. Дължа своите дълбоки извинения на най-близките си хора. Благодаря за огромната подкрепа през последните 24 часа“, обяви певицата, след като изцепката й стана обществено достояние.

По-късно се появиха слухове, че заради инцидента Белослава е в развод с мъжа си, но това се оказа грозна измислица.

Въпреки опитите на „България Днес“ да се свърже с Белослава тя не вдигна мобилния си телефон.

Top
>