Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД ЛИ Е БОНБОНОВА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ И КАЗВА ЛИ СЕ БЛАШКА?

ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД ЛИ Е БОНБОНОВА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ И КАЗВА ЛИ СЕ БЛАШКА?

blagovesta bonbonova благовеста бонбонова

В последните дни някои сайтове писаха, че Благовеста Бонбонова била с ромски произход, имала опит в разделянето на двойки, а истинското ѝ било Блашка.

Клюката обаче достигна до ушите на Блага, която отговоря на въпроси в Instagram. Риалити звездата заяви, че не се казва Блашка и лесно може да докаже това с личната си карта.

МАЙКАТА НА БЛАГОВЕСТА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ ГОРДА, ЧЕ ЩЕРКА Й СИ СВАЛИ ГАЩИТЕ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

„Освен това не съм от ромски произход, но дори и да бях… има ли проблем!? Това по-малко човек ли ме прави?“, пита Блага, която наскоро стана обект на страшен хейт. Причината е вече добре известна – бельото, което тя реши да си махне, за да впечатли Виктор. Явно се е получило, защото ергенът покани Бонбонова на среща, която, по нейните думи, протекла повече от невероятно.

Блага отрече и друг слух, а именно, че имала навика да разделя обвързани мъже от половинките им. „Това също не е вярно“, отсече изкусителката.

БОНБОНОВА ГОТВИ ЗЪЛ КАПАН НА ЕРГЕНА

Клюката гласи, че именно Блашка, както в нета вече наричат риалити звездата, разделила Коцето и Райна. Твърди се, че Бонбонова оставила бельото си в хотелската стая на Коцето, където след участие отишла Райна, отбелязва vbox7. Тогава лютото пиле на фолка вдигнала бесен скандал на Коцето. Блага обаче напълно отрича това и го определя за fake news.

Top
>