Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ОТ ТЕАТРАЛНАТА СЦЕНА ДО YOUTUBE – ЗАЩО АКТЬОРЪТ ЧЕФО СТАНА ВЛОГЪР?

ОТ ТЕАТРАЛНАТА СЦЕНА ДО YOUTUBE – ЗАЩО АКТЬОРЪТ ЧЕФО СТАНА ВЛОГЪР?

Актьорът, познат от сериала „Ние, нашите и вашите“ Стефан Попов – Чефо, стана влогър и замени театралната сцена с говореното пред или зад камера.

„Когато имаш да кажеш нещо, ще го направиш независимо от участието или НЕучастието на други. Щастлив съм. Няколко години да узрее, няколко месеца да се подготви, една причина да се създаде – моят труд да бъде единствено за кефа на хората“, анонсира неотдавна актьорът канала си.

„Имам да кажа нещо на хората, винаги съм искал да изразявам мнението си публично. Можех като статуси, но е скучно, виждам излишен патос и няма артистична стойност. Когато има клип, мога да предам тази стойност, да вкарам послание“, заяви в интервю за „Famous VOX“ актьорът.

„Беше изключителен кеф да участвам в сериала „Ние, нашите и вашите“. За първи път преживях нещо от подобна величина, навсякъде ме спираха хората. Веднъж като карах колело, една кола спря и изскочиха няколко деца, за да се снимаме. Много яко чувство“, допълни Чефо.

Споделя, че не се притеснява, че се нарича безработен актьор. „На всеки актьор се случва да има период, в който никой не ги търси, дори и на най-големите имена се случва“, казва още той.

„В момента се издържам като барман в заведение, освен това съм репортер в БНТ, има монетизация в YouTube, не ме мислете. Всеки втори актьор работи като барман и сервитьор, за съжаление, не крие Стефан.

Вижте цялото интервю тюк:

Top