Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДРАМА: ОТКРИВАТЕЛЯТ НА МАРИЯ БАКАЛОВА ЗАБИ БИВШАТА НА ГАДЖЕТО Й

ДРАМА: ОТКРИВАТЕЛЯТ НА МАРИЯ БАКАЛОВА ЗАБИ БИВШАТА НА ГАДЖЕТО Й

юлиан костов мирела илиева yulian kostov mirela ilieva

Холивудската звезда Юлиан Костов е във връзка с участничката от миналия сезон на риалити формата „Игри на волята“ Мирела Илиева. „Двамата бяхме на почивка в Лондон“, каза красавицата пред „Телеграф“.

Двамата не пропуснаха да качат снимки от ваканцията им в столицата на Великобритания в социалните мрежи. А участничката от формата сподели, че са си прекарали страхотно и са обиколили много красиви места само за два дни.

„Не бяхме по работа, а на почивка. Сега споделяме снимки, но вече се прибрахме в България“, допълни тя.

Костов сподели и редица видеоклипове от приключението си с любимата. Той показа стаята от хотела, в който са отседнали. Разбира се, в нея имаше романтична обстановка със скъпо шампанско и цветя. Актьорът успя да заведе Мирела и на мюзикъла „Цар лъв“, който му е любимият филм.

ВАЛЕРИ: СЪНУВАХ МАРИЯ БАКАЛОВА ДЕН ПРЕДИ ДА СТАНЕМ ГАДЖЕТА

„Правих най-любимите си неща в Лондон с най-близките си хора. Вечеряхме в ливански ресторант, защото това ми е любимата кухня, карахме колела в Хайд парк и парка Сейнт Джеймс, където нахранихме катериците. Много се радвам, че завършихме пътуването с превъзходен обяд с пица и паста“, написа Юлиан.

Secret.bg припомня, че Юлиан е откривателят на Мария Бакалова. Тя е пък е гадже с бившия участник от „Игри на волята“ Валери Григоров, с когото имаха кратка афера в шоуто и малко след това. В предаването тя пък влезе с гадже, но бързо го замени с Валери.

Top
>