Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ОТНЕМАТ ТИТЛАТА НА МИС БЪЛГАРИЯ?

ОТНЕМАТ ТИТЛАТА НА МИС БЪЛГАРИЯ?

радинела-мис-българия

Скандал зрее по Коледа! Има ли шанс короната на новоизлюпената Мис България Радинела да бъде отнета?!

Разголени снимки и еротични фантазии като нищо могат да предизвикат взрив и короната да падне от главата на Радинела Чушева, бившата адреналинка от „Господари на ефира“, която спечели приза за най-красива у нас преди броени седмици. Освен това тя спечели и нещо друго – масово неодобрение и сурови критики към хирургическите й подобрения. Предвид миналогодишните драми с Тамара Георгиева, която спечели прозвището Мис Нос, публиката бе наострена до краен предел.

Но да се върнем на сегашния скандал – в един от интернет профилите на сексбомбата има чисто голи снимки. Помните какво се случи с неземно красивата и млада Теди Бургазлиева през 2002 г., нали?! Ангелското създание бе принудено да върне короната и да не ни представлява на „Мис Свят“ заради разголени снимки от миналото й. По-късно Бургазлиева заяви, че голите снимки не я притесняват, а ги приемала като форма на изкуство.

Това не беше единственото дисквалифициране в средите на най-красивите. Мис България Вселена 2017 Николета Тодорова също на бърза ръка се прости с короната.

Причината беше неуместен коментар. Привлекателната блондинка с перфектни форми дори не намекна, а в прав текст заяви в тв интервю, че повечето момичета по конкурсите за красота си „купуват“ титлите с безсрамен секс с мастити бизнесмени и баровци, пише България днес.

Но и това не е всичко – Мисис България Надя Недялкова миналата година също остана без корона. Главната причина за отнемане на титлата от брюнетката бе неин отказ да представи страната ни на световен форум за красота, което е едно от задълженията на красавиците. На косъм от дисквалифициране беше и Мис България 2015 Марина Войкова – също заради разголени снимки.

Засега короната от главата на джукестата Радинела не е паднала, защото на голите снимки в интернет профила й не се виждат ясно лицата – може и да е Радинела, а може и да не е. Факт е обаче, че се виждат голи гърди и задник!

Top
>