Вие сте тук
Начало > Шоу > ОТНОВО ВЪВ ВИХЪРА: МАРИЯ ЦЪНЦАРОВА ОСТАВА БЕЗ МОРЕ ПРЕЗ АВГУСТ

ОТНОВО ВЪВ ВИХЪРА: МАРИЯ ЦЪНЦАРОВА ОСТАВА БЕЗ МОРЕ ПРЕЗ АВГУСТ

мария цънцарова maria cuncarova

Любимката на зрителите на бТВ Мария Цънцарова отново ще превземе ефира на медията това лято. След като обра всички овации преди година, сега Цънцарова отново остава без море през август.

От медията решиха публицистичното предаване „Лице в лице“ да не спира през лятото, въпреки че водещата Цветанка Ризова излиза в отпуск.

На нейно място в студиото й влизат Мария Цънцарова и Жени Мирчева. Те ще заместят колежката си по време на извънредните летни издания, съобщиха от медията.

„Динамичната политическа обстановка в България през летния сезон, както и високият зрителски интерес към живота на новия парламент и опитите за съставяне на правителство, налагат динамичен дневен ред в обществото.

МАРИЯ ЦЪНЦАРОВА НЕ ИСКАЛА ДА РАБОТИ В “ТАЗИ СУТРИН”

За да получат хората отговори на най-горещите въпроси в тази ситуация, „Лице в лице“ ще продължи да се излъчва в традиционното си време – всеки делничен ден на живо, веднага след емисията на bTV Новините в 17:00 часа. От 9 август политици, експерти и представители на гражданското общество ще отговарят на въпросите на Мария Цънцарова. След 23-и за техните коментари по значимите новини и прогнози за развитието на събитията ще пита Жени Марчева“, обявиха от телевицията.

Титулярният водещ на предаването Цветанка Ризова ще се наслади на лятната си отпуска и отново ще застане пред камерите на 7 септември.

Top
>