Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПАЛОМА СЕ ИЗФУКА С ДОМА СИ

ПАЛОМА СЕ ИЗФУКА С ДОМА СИ

палома митева paloma miteva

Поп-фолк певицата Палома Митева се похвали, че живее в апартамент с гледка за милиони. Е, не е гледка към Манхатън или Айфеловата кула в Париж, но всеки се хвали с наличното!

Певицата сподели снимка на стори от хола си, който изглежда модерен, но не това впечатлява, а въпросната гледка, откриваща се от големия прозорец.

палома

Очевидно е, че фолкаджийката живее в доста висока сграда, а френските прозорци са мечта. Не така обаче мислят домакините, които в тези прозорци виждат само едно – как трябва да ги измият от мръсотията. Кое не е така!? Нещо обаче ни подказва, че Палома прозорци не мие, плочки в баня на колене не търка. За тази работа си има професионалисти, но да не бъдем толкова предубедени. Напълно възможно е мацката да е перфектна домакиня и да се грижи за дома си напълно сама.

ЧАЛГАРКАТА ПАЛОМА ГЛЕДА ДЕЦАТА НА ПОКОЙНАТА ГЕРИ ОТ „ОГЛЕДАЛА“

Наскоро изпълнителката сподели лоша семейна новина. Дядото на звездата починал, а двамата били изключително близки. „Сърчицето ми кърви. Моят мил деди, най-честният, почтен и добър човек на света си отиде тази нощ и вече е звездичка на небето. Благодаря ти, че ме научи да карам колело, да играя федербал, да вярвам в мечтите си, че държеше ръката ми откакто се помня. Благодаря ти, че чакаше всяка вечер да се прибера, надникнал през прозореца, защото винаги си се притеснявал за всички и накрая за себе си“, сподели Палома към фотото тук:

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Paloma (@palomaamitevaa)

Top