Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПАПИ ХАНС ТРЪГНА НА ПСИХОТЕРАПЕВТ

ПАПИ ХАНС ТРЪГНА НА ПСИХОТЕРАПЕВТ

папи ханс papi hans

„Преди някакво време започнах да ходя на психотерапевт. Винаги съм се чувствал като солиден човек, с доста добър и подреден ум, но се чувствах много странно във връзката си, за пръв път имах това усещане.“ Това разказа за себе си интернет сензацията Константин Трендафилов, познат на повечето като Папи Ханс.

Създателят на хумористичният хит „Кекс“ разкри сериозната си страна и разказа за това как семейството му е афектирало романтичните му отношения в настоящето. Всичко това Константин сподели пред изложбата за мъжкото психично здраве, в която се включиха и куп други известни мъже.

„Колкото повече задълбавахме и колкото повече си говорихме, аз започвах да се връщам към детството ми и към това всъщност колко ме е наранила динамиката, която съм имал с баща ми“, откровеничи той. Трендафилов разказва, че като дете се чувствал безсилен, когато „всяка вечер“ слушал как майка му и баща му се карат в съседната стая, което довело до неговото „изстиване“ към негативните емоции. „За това просто стоиш и слушаш… и се опитваш да охладнееш към ситуацията! Тогава механизмът, който съм изградил към баща ми и неговите емоции, които бяха толкова променливи, беше, когато видя човек, който изпада в настроение и не се чувства стабилен, аз охладнявам към него.

ПСИХОТЕРАПЕВТ СПАСИП ПАПИ ХАНС

Писателят разказва, че първоначално не си давал сметка, че пренесъл този защитен механизъм и във връзките си, но след помощта, която получил, спрял да го прави. „Някак си осъждах другите хора за това, че те нямат емоционална стабилност, а истината е, че аз съм ги ощетявал от нея. След това никога повече не реагирах толкова остро!“, заяви изпълнителят.

Бащата на Папи – проф. Владимир Трендафилов, почина през 2019 г., оставяйки куп постижения зад гърба си, като дни преди да си замине, голямата му гордост Константин го поздрави с емоционално обръщение от сцената на „Като две капки 1 вода“.

Top
>