Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПАРИС ХИЛТЪН И РИАНА ПОЗДРАВИХА МАРИЯ БАКАЛОВА

ПАРИС ХИЛТЪН И РИАНА ПОЗДРАВИХА МАРИЯ БАКАЛОВА

парис хилтън мария бакалова maria bakalova paris hilton

Милиардерската наследница Парис Хилтън и певицата Риана се наредиха сред звездните приятели на Мария Бакалова, които я поздравиха след церемонията на наградите „Оскар“ в неделя през нощта. След като събра погледите с приказната рокля на Луи Вюитон на гранде събитието, българската актриса спечели и с втория си тоалет, с който дефилира на афтър партито.

Прегърната с Хилтън, Бакалова позира за фотографите на терен отново в бяла рокля. Този път обаче тя заложи на по-късо облекло, а за това, че е сложила край на официалната част на Оскарите показателна бе и пуснатата от кока й коса.

МАРИЯ БАКАЛОВА НЕ СПЕЧЕЛИ ОСКАР, НО БРАД ПИТ Я СРАВНИ С МЕРИЛИН МОНРО

Екранната Тутар от „Борат 2“ съчета тоалета с чифт сребристи обувки на високи токове и чанта в тон от змийска кожа, забелязват от DailyMail. На снимките Бакалова не се свени да позира дори с маската си, която е неотлъчно до нея дори по време на купона.

Афтър партито беляза края на продължителния награден сезон за българката, пише Монитор. Тя беше номинирана в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля. Оскарът обаче отиде „по сметката“ на южнокорейската звезда от „Минари“ Юн Юх-джунг. Тя е първата дама-представителка на държавата си, която печели награда от този ранг. За сметка на това, 73-годишната звезда не се посвени да флиртува с Брад Пит, който обяви името й в листа от победители.

Top
>