Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПАВЕЛ НА ВЕНЦИ СЕ ОЖЕНИ ТАЙНО

ПАВЕЛ НА ВЕНЦИ СЕ ОЖЕНИ ТАЙНО

павел ников кристина нгуен

Любимецът на тийнейджърките Павел Николов, нашумял като дуетна половинка на Венци Венц, изглежда, вече е семеен мъж. Самият той намекна за това преди броени дни. Рапърът от Бургас май се е оженил тайно за своята любима – виетнамката Кристина Нгуен.

Павел е с хубавата Кристина вече близо три години. Двойката живее под общ покрив в софийския център на метри от Министерски съвет. Случайни минувачи често са засичали влюбените да се прибират, натоварени с торби с покупки от близките супермаркети, точно като средностатистическо семейство.

Но доскоро се знаеше, че двамата нямат брак. Изглежда, това се е променило в последните месеци и без много шум музикалната звезда и бившата манекенка Криси са се врекли във вечна вярност един към друг.

За това намекна самият Павел. Преди дни той пусна снимки, от които се вижда как двамата с Криситна са прекарали целия неделен ден в селскостопански труд. По-важен от снимките обаче е коментарът към тях: „Семейство земеделци или Една неделя на село“. Самата дума „семейство“ подсказва, че рапърът и манекенката вече не са просто гаджета, а са се обвързали официално.

НАСТЪПИ ЛИ КРАЯТ НА ДУЕТА ПАВЕЛ И ВЕНЦИ ВЕНЦ?

Разбира се, възможно е думата да е използвана, без в нея да се влага реалният й смисъл. Запознати обаче твърдят, че за никого няма да е изненада, ако 32-годишният Павел действително е минал под венчило без много шум.

От времето, в което беше гадже на Михаела Филева, рапърът се е наситил на публичност относно своя личен живот. Затова предпочитал да не вдига много шум около подробностите за отношенията му с Кристина. Извън песента, която той й посвети преди няколко месеца, двамата почтин икога нег оворят публично един за друг.

Криси, която участва в „Мастършеф“ преди време, също като любимия си предпочита да не афишира личния си живот. Вероятно затова връзката на двойката става все по-стабилна, а ръпърът никога не е крил намерението си да я узакони в гражданското.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Pavell Nikoloff (@pavizzll)

Top