Вие сте тук
Начало > Шоу > ПЕТЯ БУЮКЛИЕВА ОБВИНИ МОНТАЖА ЗА ЖАЛКОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ В „ЧЕРЕШКАТА“

ПЕТЯ БУЮКЛИЕВА ОБВИНИ МОНТАЖА ЗА ЖАЛКОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ В „ЧЕРЕШКАТА“

петя буюклиева petya buyuklieva

Певицата Петя Буюклиева вече трети ден е залята с вълна от критики заради лошото си отношение към останалите участници в „Черешката на тортата“.

„Защо е толкова нещастна тая дребна душа, Петя? Има много такива хора, но преиграната ѝ ирония е влудяваща, направо те напряга да я гледаш, сякаш ще експлоадира всеки момент!“, пише зрителка. „Е тази вече прекали! Направо не се трае Буюклиева! Голяма злоба нетърпима и изглежда ужасно!“, гневи се друга. Изпълнителката на „Баба ми е фаталната жена“ се държи, както и в други риалити предавания – вечно критикува, недоволна е от всички, освен от себе си и все се бори за някаква правда, но така както само тя си я разбира.

ПЕТЯ БУЮКЛИЕВА ОБИЧА ДА ГЛЕДА СИНА СИ ГОЛ

Петя редовно е канена за участие, защото продуцентите й са наясно, че присъствието й гарантира напрежения и скандали, които вдигат рейтинга, пише „Българияд нес“. След идиличните предишни епизоди на Черешката, тази седмица голямата уста на Буюклиева гарантира война на масата. Тя нацели младата Анджелика Раджаб. Певицата не спря да я критикува, а натискът ще продължи и днес, става ясно от промото. В социалните мрежи ври и кипи, а Буюклиева реши да се защити като обясни, че част от думите й са записани без нейно знание и са монтирани лошо.

„Направих 7 часов маратон на готвене на живо по време на снимките, получих много любов от гостите си, сега остава да видим какво е Монтирано и Какво Позиционирано“, не спира да се фука с кулинарните си умения Буюклиева, която ще сервира втръсналата на всички, включително и на шеф Манчев сьомга.

Top
>