Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПЕТЯ БУЮКЛИЕВА ОТМЕНЯ ДВЕ СВАТБИ

ПЕТЯ БУЮКЛИЕВА ОТМЕНЯ ДВЕ СВАТБИ

тони-петя-буюклиева

Пищната сватба, която Петя Буюклиева подготвяше за сина си Тони и неговата годеница, най-вероятно няма да се състои. Изпълнителката сподели, че по всичко личи, че ще отменят събитието заради коронавируса.

Сватбата отдавна е планирана и подготовката и продължава вече година, като е била насрочена за след средата на лятото. Към момента всичко е резервирано и най-малкият детайл е уговорен.

Буюклиева и близките й обаче са притеснени, че до разгара на летня сезон коронавирусът няма да е напълно изчезнал, което напълно ще осуети церемонията, отбелязва „Галерия“.

„Голяма част от гостите са от чужбина, което би внесло допълнителен стрес. Искаме хората спокойно да се забавляват и да се наслаждават на този момент, а не да се притесняват дали няма да се заразят“, разказа пред изданието Буюклиева.

АЛБАНКА ОТКРАДНА СИНА НА ПЕТЯ БУЮКЛИЕВА

Бъдещата снаха на певицата е от Албания, заради което семействаха планираха цели две сватби – една тук и една в нейната родина.

Синът на Петя предложи брак на приятелката си през 2018 година, точно на Коледа. Двамата са заедно повече от 6 години, като се запознават в Бремен, докато учат. Впоследствие се местят в Цюрих, където сега Тони кара докторантура. С годеницата си прекарват и карантината в Швейцария, като наскоро синът на Буюклиева пусна и втория си албум.

Top
>