Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПЕТЯ ДИКОВА СЕ ОТКАЗВА ОТ ПРЕДАВАНЕТО СИ

ПЕТЯ ДИКОВА СЕ ОТКАЗВА ОТ ПРЕДАВАНЕТО СИ

петя дикова petya dikova

Вече втора година дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков стои далеч от камерите на бТВ, където водеше светското предаване „Култ“, преди да роди двамата си синове. През април 2019г. тя роди първородния си син Александър, а година и половина след това на бял свят се появи и Илиян-джуниър.

Дори рязката смяна във финансовото състояние на семейството й обаче не променила плановете й да се върне на малкия екран. Петя нямала никакво намерение да се появи отново като водеща на светското предаване.

След смъртта на продуцента на „Култ“ Емил Дилчев, който угасна от рак навръх Благовещение миналата пролет, Пипи осъзнала, че предаването не е същото без него. Тя планирала да започне да работи по отделни проекти в бТВ, за които да й плащат на парче, но в никакъв случай да не прекъсва майчинството си.

По време на гостуването си в „Папараци – ново 20“, което се снима в същото студио, в което се прави и „Култ“, Дикова откровено призна, че работата в телевизията й не й липсвал. Липсвал й само Емо Дилчев.

„Всяко нещо с времето си“, лаконично коментира Петя работата си. Занапред тя мислела да се изявава зад кадър – като журналистка и продуцентка, а не като водеща. Дикова веднъж вече се върна на работа, след като роди сина си Александър. Малко след смъртта на Стефан Данаилов в края на 2019г. тя направи за бТВ авторски филм за него. Но така и не се появи в авторското си предаване, тъй като там вече се бе настанила нейната заместница Поли Гергушева.

ПЕТЯ ДИКОВА ВЕЧЕ МИСЛИ ЗА ТРЕТО

След като и тя забременя, на стола й се намърда синоптичката Натали Трифонова. „Много съм щастлива, че ослепителната Натали е новото лице на „Култ“, заяви по адрес на дългокраката синоптичка Пипи.

Дикова обаче не гледала как се справя заместничката й Натали. Откакто красивата синоптичка грее на екран, рейтингът на предаването драстично се увеличил.

В момента Пипи получавала 380 лева майчинство, а след като се раздели с договора си на панелист в „На кафе“, съпругът й Илиян Любомиров не се е похвалил с нова работа. Докато работеше като коментатор при Гала той прибираше по 3500 лева всеки месец.

Сега семейният портфейл съвсем бил изтънял, пише Уикенд. За разлика от други останали без работа популярни персони, той не можел да разчита на доходи и като инфлуенсър. В социалните мрежи Илиян има едва 6000 последователи. Остават му доходите от книгите, които пише, но за всеки е ясно колко се печели от стихосбирки.

Мъжът на Пипи много помагал в отглеждането на синовете им. Раздавал се и в домакинството, за да може Петя бързо да се възстанови и да си почива пълноценно.

Top
>