Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ПЕВИЦА СТАНА УЧИТЕЛКА НА ПЪРВОКЛАСНИЦИ

ПЕВИЦА СТАНА УЧИТЕЛКА НА ПЪРВОКЛАСНИЦИ

Ашли стана част от патронния празник на 51-во СОУ „Елисавета Багряна“. В продължение на три месеца тя ще преподава музика на децата от първи до осми клас в столичното училище.

Певицата се дипломира с профил „Музикална педагогика – поп и джаз пеен“ в СУ „Св. Климент Охридски“ и в момента кара своята учебна практика.

Събитието по случай 123 години от раждането на именитата поетеса се осъществи на три сцени, като за хореографията на първолаците отговаряше младата надежда на Diapason Records, пише lifestyle. Докато тя изпълняваше народната песен „Цъфнало е цвеке шарено“, малчуганите разиграваха спектакъл по текста.

След края на представлението младата учителка получила много комплименти от родителите, а някои майки дори записали своите малчугани на частни уроци по народно пеене при нея.

„Събитието беше страхотно и всички са много доволни от изпълненията на децата“, споделя Ашли и допълва: „Членовете на преподавателския съвет са удовлетворени от работата ми с децата и ми позволиха да избера своето място в учителската стая. Много ми е тъжно, че след няколко седмици стажът ми тук приключва, но срещите ни със сигурност ще продължат“.

Top
>