Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПЕВИЦАТА ИВАНА ПОДКАРА ТИР

ПЕВИЦАТА ИВАНА ПОДКАРА ТИР

ивана

Ивана подкара огромен ТИР на летището край Елин Пелин. Голяма транспортна фирма бе наела Лесново за своето частно парти, а изненадата за шофьорите бе концертът на певицата.

Първоначалният замисъл на организаторите бил просто да докарат звездата до сцената с камиона.

„Аз обаче попитах дали не мога аз да го карам, при което ме изгледаха странно. Сигурно си викаха – тая кифла с къса пола и микрофон какво ли си мисли. Но не знаят, че съм с категория „С“ и неведнъж съм карала камиони с големи габарити. Да си призная, очаквах да е по-трудно, като да управляваш ГАЗ-ка, с голям лост и междинна газ, а то един копче само – натискаш и тръгва. Даже вътре при мен в кабината имаше един човек, който само викаше „По-лекичко, по-лекичко“, разказа пред „Телеграф“ за необичайното си преживяване Ивана.

От клипчето, което е публикувала във фейсбук страницата си, се вижда как тя пристига с ТИР-а, а шофьорите от двете му страни са изненадани да видят точно нея зад волана.

ИВАНА ЗАГУБИЛА ГЛАСА СИ ЗАРАДИ ВИРУСА

Още повече че върти геврека с едната ръка, а с другата държи микрофона и пее хита си „Ние сме номер едно“. Сцената е била направена на самата писта на летището, а около нея са шатрите с почерпката за шофьорите. Самата Ивана е била скрита в едно от помещенията, преди да се качи и да подкара ТИР-а.

„Много шантаво беше, но и аз много се изкефих“, призна примата. Преди години тя също имаше транспортна фирма, която обслужваше линията Айтос-Бургас. „Ние обаче превозвахме пътници с 50-местни автобуси, а тези – товари. В един момент обаче сметките не излизаха и затова прекратих тази дейност“, каза още певицата на народа.

ivana

Top