Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПЕВИЦАТА МИРА СЕ ОМЪЖИ ЗА МЛАДОК

ПЕВИЦАТА МИРА СЕ ОМЪЖИ ЗА МЛАДОК

мира mira

Позабравената фолк певица Мира се омъжи тайно в Белгия, а това се случва само година, след като стана майка.

От няколко години тя пази личния си живот в дълбока тайна, но наш репортер научи, че е вдигнала шумна сватба в Гент, където живее нейната половинка и вече законен съпруг.

Вначалото на кариерата си Мира нашумя с дуета си с Милко Калайджиев „Хей, малката“. Двойката събра над 300 гости, близки и приятели, за да отпразнуват заедно любовта си. Певицата се появи с бяла семпла рокля, хванала за ръка мъжа си, който беше гушнал сина им. Сватбата, както повелява българската традиция, бе открита с питка с мед. Майката на младоженеца отчупи парче от хляба, потопи го в меда и захрани първо булката.

МИРА СТАНА МАЙКА В БЕЛГИЯ

Същото действие бе повторено и от майката на Мира, която от своя страна даде от питката първо на младоженеца. По този начин категорично стана ясно, че семействата на двамата одобряват избора на децата си.

Мъжът до Мира е с 11 години по-млад от нея. Джани и Мира успяха да създадат сплотено семейство, което коства работата на певицата в България. Тя прекарва по-голямата част от времето си в чужбина и е намалила драстично изявите си.

Top
>