Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПИЦА ИЗДАЛА НА НАУМ, ЧЕ ЩЕ СТАВА БАЩА

ПИЦА ИЗДАЛА НА НАУМ, ЧЕ ЩЕ СТАВА БАЩА

tea-minkova-naum-shopov

Гаджето на Наум Шопов Теа Минкова съобщила чрез пица новината, че е бременна на бъдещия татко, научи Secret.bg. Двамата решили в началото на годината да работят за бебе.

Тя почувствала, че я боли главата и е лошо, измерила си температурата и видяла, че е леко висока. Изобщо не подозирала, че може да е бременна, но все пак намерила тест за бременност в дома си. Направила го и го зарязала, за да върши домакинските си задължения.

„След около 30 минути се сетих и когато отидох в банята видях една бледа втора черта. Все пак успях да се задържа да не се обадя на Наум“, разказва Теа.

На другия ден си пуснала кръвни изследвания, а резултатът се появил вечерта, когато тя е на вечеря с приятелка. Екранният д-р Тасев пък имал много работа и искал да остане сам у дома, за да монтира клип и да се успокои.

Половинката му обаче била решена да го изненада и му казала, че се прибира, което допълнително ядосало актьора.

На път към дома им Теа купила две пици и поискала трета празна кутия. Именно в нея залепила теста за бременност и написала: „Честито, ще ставаш баща“.

Когато Наум отворил кутията в първия момент не прочел текста, нито загрял какво е това. „Дотогава съм виждал тест за бременност само във филмите, сега те са много по-малки. След няколко секунди всичко ми се изясни и бях супер щастлив, подадох се на емоциите“, разкри младият Шопов.

Top
>