Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПИЛЕНЦАТА ОТ МОНАКО ДОЛЕТЯХА В БЪЛГАРИЯ, ПРОГОВОРИХА ЗА БИЗНЕСА СИ ВЪВ ФРАНЦИЯ

ПИЛЕНЦАТА ОТ МОНАКО ДОЛЕТЯХА В БЪЛГАРИЯ, ПРОГОВОРИХА ЗА БИЗНЕСА СИ ВЪВ ФРАНЦИЯ

пиленцата от монако pilencata

Боби Манекена и половинката му Нина Димитрова са топ онлайн звезди в последно време, а клюките по техен адрес се сипят постоянно. Наскоро писахме, че папараци ги бяха уловили да се возят на тротинетка с големи раници, а не на супер скъпа и гъзарска кола. Пиленцата от Монако, както станаха известни, се обидиха на хейта и думите по техен адрес и опровергаха инфото, че се возели по този начин.

Е, сега пилетата на интернета решиха да отговарят на някои въпроси в Instagram, които сериозно вълнуват последователите им. Нина и Боби наскоро се прибраха в родината, за да прекарат предстоящите празници със семействата си, а в Монако ще се завърнат след Нова година, която също ще отбележат в България.

ПИЛЕНЦАТА СЕ ЯДОСАХА: КАКВА ТРОТИНЕТКА? САМО ДРЕХИТЕ НИ СА ЗА МИЛИОН ЕВРО

Доста хора все още се питат обаче с какво точно се занимават в Монако и как си изкарват парите, а истината е една! Боби има собствена фирма за частни VIP превози на платежоспособни хора до всяка точка по Френската ривиера – Монте Карло, Монако, Кан, Сен Тропе и други уникални кътчета в този район, бейбе. В момента дейността им обаче била замразена, научаваме от профила на пиленцата, а това е така, защото са в България. Когато обаче се завърнат, двамата щели да продължат да изпълняват редовните си курсове.

Нина отговори и на друг доста задаван въпрос, който е съврзан с бъдещото поколение в семейство Димитрови. Брюнетката разказа, че искат детенце, но това е Божа работа. Тя призна, че вече работят по въпроса и се надяват, че през следващата година ще имат новина, с която да зарадват близките си и феновете.

Top
>