Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПИЛЕНЦАТА ОТ МОНАКО ПАТЕНТОВАТ БИСЕРИТЕ СИ

ПИЛЕНЦАТА ОТ МОНАКО ПАТЕНТОВАТ БИСЕРИТЕ СИ

пиленцата от монако pilencata

Пиленцата от Монако решиха и обявиха да патентоват бисерите си. Самата Нина Димитрова възропта срещу всички, които използват тези фрази с цел изкарване на пари и ги обвини, че забогатяват на гърба на звездното й семейство.

„Ние с Боби пишем история в България, всички вече използват нашите фрази, които се превърнаха в нещо като запазена марка“, възмущава се пилето от Монако.

Повод за негодуванието на Нина е снимка, която й изпратила нейна почитателка. Димитрова останала втрещена, че в момента рекламна кампания използва едни от най-популярните изрази на двойката като „много ми е гъзария“ и „луксът ме успокоява“. Фразите са придружени и от анимирани картинки на две пиленца.

НИНА РАЗКРИ НАЙ-ГОЛЯМОТО ЖЕЛАНИЕ НА ПИЛЕНЦАТА ОТ МОНАКО

„Писна ни други да изкарват пари на наш гръб“, бе категорична пред „Телеграф“ Нина. „Това са фрази, които Боби казва, които той направи популярни, а всеки си ги използва за свои собствени комерсиални цели! Какво ли не направиха – тениски, чаши, дори имаше свещи с аромат „луксът ме успокоява“, разказа Нина.

Тя обясни, че досега от рекламната агенция никой не ги е потърсил дори само за едно „здрасти“, а камо ли за нещо друго

ХВАНАХА ПИЛЕНЦАТА ОТ МОНАКО В ПОРЕДНА ИЗМАМА

Пиленцата от Монако пуснаха и списък, който ще патентоват. Това са деветте фрази (правописът е запазен според оригинала): „Лукса ме успокоява!“, „Искам да ви е луксозно!“, „ТОП гъзар!“, „ТОП гъзария!“, „ТОП ниво!“, „ТОП лукс!“, „Има ли турбо мръсна бясна гъзария?“, „Много ми е гъзария!“, „Искам да ви е луксозно като на нас в Монако!“.

Top