Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПИЛЕНЦАТА ОТ МОНАКО ПРОДАВАТ СТАРАТА СИ КОЛА НА ТЪРГ

ПИЛЕНЦАТА ОТ МОНАКО ПРОДАВАТ СТАРАТА СИ КОЛА НА ТЪРГ

пиленцата от монако pilencata

В типичния си тузарско-гъзарски стил, при който придават луксозен характер на изключително обикновени случки и вещи, Нина Димитрова и Боби Манекена пуснаха обява в социалните мрежи.

Пиленцата ще опитат да продадат S-класата си чрез търг на живо в инстаграм, като наддаването ще се проведе днес по обяд. Семейството от Пловдив, което се хвали, че живее луксозен живот в Монако и Кан, е обявило начална цена от 20 000 лева, като очакват ентусиасти да наддават за превозното средство. Проверка на „България Днес“ показа, че точно този дизелов модел „Мерцедес“ се търгува на цени от 20 до 30 бона, така че офертата им изглежда реалистична.

ПИЛЕНЦАТА ОТ МОНАКО ПАК СТАНАХА ЗА СМЯХ, ТОЗИ ПЪТ В ТОАЛЕТНАТА

Нина и Боби често се фукат с колата си, докато пътуват няколко дни с нея до България, като от кадрите се вижда, че вътре е с поостаряла визия. Затова и пиленцата предпочитат да си правят снимки до многомилионни чужди коли, като се опитват да намекнат, че возилата са тяхна собственост.

Традиционно поредната онлайн идея на двамата предизвика вълна от шеги, но съпрузите се опитват да не се ядосват, като дори избягват вече да трият негативни коментари, пише България днес.

Нина и Боби Димитрови предизвикаха фурор в инстаграм с историите си, че са близки приятели с Григор Димитров, Филип Плейн и Флавио Бриаторе. Но мнозина се съмняват, че думите им отговарят на истината, и това често води до интернет подигравки. Масово мнение е, че двамата водят съвсем обикновен живот зад граница, но си измислят истории, за да бъдат считани за известни и богати.

Top