Вие сте тук
Начало > Издънки > ТОП ГЪЗАРИ: ПИЛЕНЦАТА ОТ МОНАКО ПРЪСНАХА ШАМПАНСКО ЗА 1500 ЕВРО

ТОП ГЪЗАРИ: ПИЛЕНЦАТА ОТ МОНАКО ПРЪСНАХА ШАМПАНСКО ЗА 1500 ЕВРО

пиленцата от монако pilencata monaco

Популярната като Пиленцата от Монако двойка – Нина и Боби Манекена посрещнаха новата 2024 година на най-луксозното парти в Монте Карло.

“Посрещнахме 2024 на вечеря в ресторанта на емблематичния хотел Hôtel de Paris в Монако. След това на площада изгледахме фойерверките и салютите от яхтите на пристанището и накрая завършихме с много танци и с луд купон в дискотека Twiga Monte Carlo, където ни посрещат буквално като у дома си със скъпо френско шампанско Armagne de Brignac, разказа специално за „Телеграф“ Нина.

МРЪСЕН ЛУКС: ФИЛИП ПЛЕЙН СЕ СНИМА С ПИЛЕНЦАТА

Подобно луксозно парти на Френската Ривиера струва над 10 хиляди евро, показа проучване на „Телеграф“. Само вечерята в хотела е на стойност 2 хиляди. А цената на бутилка шампанско в луксозния бар е над 1500 евро.

“В момента с Боби сме в Милано, ще хапнем тук и продължаваме за София. Идваме, за да изпълним няколко поети рекламни ангажименти и най-вече за да си вземем новата кола, която си подарихме”, обясни Нина. Лимузината ще разшири автопарка на Боби Манекена, който се занимава с ВИП трансфери на Ривиерата. Колата на Пиленцата е пълна с всякакви екстри за комфорта на пътника. Електрически седалки, масаж, кожен салон, подгряване и др. Щастливата двойка ще се прибере до Франция с новата придобивка.

Top
>