Вие сте тук
Начало > Издънки > ГНУСНО: ПЛЕЙМЕЙТКА ЗАБЪРКА ПОГАЧА С МИКРОБИ В „ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА“

ГНУСНО: ПЛЕЙМЕЙТКА ЗАБЪРКА ПОГАЧА С МИКРОБИ В „ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА“

михаела-тодорова-черешката на тортата

Зрители обявиха бойкот на кулинарното предаване „Черешката на тортата“, заради участието на актуалната плеймейтка Михаела Тодорова в пилотните епизоди от новия сезон. Флегматичната блондинка готви на останалите участниците миналата вечер, но отврати хората пред малкия екран с поведение, характерно повече за филмите за възрастни и с нехигиеничност.

Още в началото на предаването плеймейтката призна, че няма условия да сготви вечерята в своя собствена кухня, затова използва тази на столичен ресторант. Въпреки това Михаела се опита да се изкара вредна кулинарка, като приготви типично български ястия – чушки, пълнени с боб, капама и погача, пише ПИК.

Със самохвалните си реплики, че се е научила да меси от баба си и не й е за пръв път да смесва съставките, миската стана за смях пред шеф Манчев, който се хвана за главата от „уменията“. Топготвачът мигом я разконспирира, че за прът път докосва тесто, сред като напудрената кокона грабна точилката да разточна тестото, без преди това то да е втасало. Като цяло, Манчев най-точно определи опита на миската да направи погача с една дума – манджьорляк.

Плеймейтката погнуси зрителите с нулевата си хигиена в кухнята – още един знак, че се завърта около готварската печка веднъж на високосна година. Докато смесваше съставките за тестото, червеното й конче на дясната китка щедро се „разходи“ из купата. Бърза справка в галериите на Михаела в социалните мрежи показа, че конецът против уроки виси на ръката й поне от средата на миналия месец, когато бе финалът на спечеления от нея конкурс. Само можем да предположим колко микроби да се „закачили“ по него от тогава насам…

„Тази ме отврати много. Мръсният конец на ръката се опираше почти навсякъде. Не спря да си облизва пръстите с хиалуроновите джуки. И да си пипа косата преди да готви. Не мерси. Тази флегма и за порно не става. Ще заспи, докато говори. Явно разчита на кубици и зърна. Лигавене, елементарно позиране!  Да не снимат порно в момента, че се уби да гали тавата, да масажира тестото и да си върти задницата?! Направо си представям нискобюджетен немски филм за възрастни, в който всеки момент ще влезе главния готвач и бам… ще я метне с точилката“, негодуват срещу изявата на мис Михаела зрителите на „Черешката“.

Много майки се включиха с гневни коментари в страницата на предаването във „Фейсбук“. Те заявиха, че дори децата им на по 4-5 годинки отказвали да гледат епизода, възмутени от „тази леличка по гащи с това голямо дупИ“. Тодорова посрещна гостите си с дантелена рокля, от която наистина прозираха задните й части.Дъщеря ми на 4г каза “Защо тази леличка е по гащи с това голямо дупИ на телевизора”…

Top
>