Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПЛЕЙМЕЙТКИ И ПРИЯТЕЛИ ИЗПРАТИХА ХРИСТО СИРАКОВ КЪМ ВЕЧНИЯ МУ ПЪТ

ПЛЕЙМЕЙТКИ И ПРИЯТЕЛИ ИЗПРАТИХА ХРИСТО СИРАКОВ КЪМ ВЕЧНИЯ МУ ПЪТ

христо сираков

Жените на Христо Сираков – манекенките Мария Башлиева и Ирен Онтева, се събраха, за да го изпратят към вечния му дом.

За поклонението пред тленните останки на бизнесмена в църквата „Света София“ Башлиева пристигна от Италия, където живее от години, а Онтева долетя от Монако.

Десетки роднини, приятели и бизнеспартньори на издателя на „Плейбой“ се стекоха в храма, за да се сбогуват с него и да изкажат съболезнования на близките му, пише Пик.

Дойдоха и някои от плейметките, спечелили конкурсите, организирани от Христо Сираков, откакто издава Мъжката библия. Цветя поднесоха Михаела Тодорова и Жанета Осипова. С появата си на поклонението тя се издаде, че вече е напуснала „Фермата“. Приживе на Сираков бе приписвана афера с Осипова.

Още две плеймейтки се сбогуваха с шефа си. Анна-Мария Чернева пък дойде цялата в черно от глава до пети, нахлупила огромна капела. Деси Димитрова също остави цветя край ковчега.

На поклонението дойдоха и редица представители от шоубизнеса – най-добрият приятел на Сираков – Любен Дилов-син, Станимир Гъмов, Тончо Токмакчиев и др.

Край ковчега покрусени от загубата на своя баща бяха и трите деца на Сираков – дъщеря му от Башлиева – Анна-Мария, доведената й състра Денница и синът му от Ирен Онтева – Кристиян.

Христо Сираков почина на 64-годишна възраст на 22 септември след усложнения от инсулт.

Михаела Тодорова е последната плеймейтка, коронясана от Сираков

Емоционалната Жанета Осипова, която е напуснала „Фермата“, не сдържа сълзите си

И пеймейтката Деси Димитрова се сбогува със Сираков

Снимки: Булфото

Top