Вие сте тук
Начало > Новини > СТИЛ > ПЛОВДИВЧАНИ ПРЕДСТАВЯТ БЪЛГАРИЯ НА ПРЕСТИЖЕН КОНКУРС ЗА КРАСОТА

ПЛОВДИВЧАНИ ПРЕДСТАВЯТ БЪЛГАРИЯ НА ПРЕСТИЖЕН КОНКУРС ЗА КРАСОТА

Двама пловдивчани ще представят страната ни на един от най-престижните конкурси за красота в света – „Miss & Mr. Grand Sea Universe“, който ще се проведе от 30 май до 4 юни в Кипър. 20-годишната Неделина Димитрова и 21-годишният Стоян Димов ще трябва да преборят по 14 конкуренти в своята възрастова група, за да получат короната и награда от 10 хиляди евро. Общо над 30 държави ще имат свои представители на конкурса, сочен за най-мащабния и известен форум за красота в Латинска Америка.

Неделина е завършила пловдивската Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия. В момента учи строителство на сгради и съоръжения в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Казва, че в свободното си време обича да позира, да чете книги, да спортува и да бъде с любимите си хора. „С мода започнах да се занимавам от 6-годишна, когато баща ми пое инициативата да ме води по конкурси. Но бързо прецени, че съм прекалено малка за тази среда, и затова известно време бях спряла с изявите”, сподели пред FamousBG лъчезарната брюнетка. От две години тя се занимава професионално с мода, като се снима за модни онлайн сайтове за реклама на дрехи и гримове. Участвала е и в няколко музикални клипа.

Стоян пък стана първи подгласник на тазгодишния конкурс Мистър Пловдив. Чаровникът е сред най-желаните студенти под тепетата и носител на титлата Мистър ПУ 2015. Владее английски и руски език. В момента учи право. „Избрах тази специалност, защото след време ще ми е от полза да започна собствен бизнес. Смятам, че образованието е много важно, то е основата, на която да стъпиш. Парите, колите и мацките идват по-късно”, категоричен е Стоян. В свободното си време обича да спортува и има атлетична фигура.  Харесва R&B музика, а сред любимите му автори на книги е Агата Кристи.

Top
>