Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПЛЮС САЙЗ ЕРГЕНКАТА ПАМ СЕ ОКАЗА ФИТНЕС ИНФЛУЕНСЪР

ПЛЮС САЙЗ ЕРГЕНКАТА ПАМ СЕ ОКАЗА ФИТНЕС ИНФЛУЕНСЪР

Пам Велидис pam velidis

В „Ергенът“ има плюс сайз моделка и въпреки че Пам се показа като една интелигентна и възпитана дама, тя беше нападната вербално от други момичета в риалитито, наричащи я „дюнер“. Уви, в коментарите в социалниге мрежи хейтът заради външния ѝ вид също е налице.

Но, както и предполагахме, разбрахме твърде малко за Пламена, както е истинското ѝ име, от първия епизод на шоуто. Защото въпреки че е плюс сайз моделка, Пам нито се тъпче с дюнери, нито си намира оправдания, за да не ходи в залата. Както например заяви една от участничките, казвайки, че ако напълнее, отива директно при лекаря и нямало да се поти в залата.

В Instagram Пам говори с истинска страст за третировките си, като любими ѝ били тези за долна част. Така например моделката избутва с крака цели 200 кг.! Впечатляващо, нали?

ГАБРИЕЛА Е НОВАТА НАЙ-МРАЗЕНА ЕРГЕНКА

Всъщност една от основните причини Пам да започне с тренировките, е фактът, че тя е асматик и тренира, за да диша по-добре. Затова, признава тя, кардио упражненията са неизменна част от рутината ѝ във фитнеса.

Дълго време Пам събирала кураж, за да отиде в залата, но тази, в която тренира в момента, била сред малкото, в които не я гледали с лошо, докато тренира, пише vbox7.

От сторитата, публикациите и онлайн присъствието ѝ като цяло, виждаме, че е и фен на здравословното хранене, а популярните брандове често избират да работят именно с нея.

Top
>