Вие сте тук
Начало > Шоу > „ПОДВОДНИЦАТА“ ЗА $32 МИЛИОНА ПРЕВЗЕМА ЕФИРА С ВТОРИ СЕЗОН

„ПОДВОДНИЦАТА“ ЗА $32 МИЛИОНА ПРЕВЗЕМА ЕФИРА С ВТОРИ СЕЗОН

подводницата-podvodnicata

Нови епизоди на изключително успешния сериал „Подводницата“ ще завладеят малкия екран. Вторият сезон на военната драма ще дебютира на 17 май, неделя от 22 часа по „Епик Драма“.

Серийната продукция е продължение на номинирания за 6 награди „Оскар“ едноименен филм на Волфранг Петерсен от 1981 година, който е един от еталоните на военния жанр с подводници.

Сериалът е сред най-високобюджетните проекти, като стойността му е 32 милиона щатски долара.

Историята се развива в двете отделни сюжетни линии, които се случват паралелно – по вода и на суша. Действието в лентата на Петерсен приключва през декември 1942 година.

ПРАВЯТ ВТОРИ СЕРИАЛ ПО “ИГРА НА ТРОНОВЕ”

И двете продукции са по романа на Лотар-Гюнтер Бухайм от 1973 година, но поредицата използва материал и от продължението на Бухайм от 1995г.  „Крепостта“.

Автентична и вярна на оригинала, серийната продукция разказва много по-голяма история и изследва емоционалните терзания на героите в безумната реалност на Втората световна война.

Сюжетът в първия сезон ни среща с командира на подводница U-612 Клаус Хофман. През есента на 1941г. в окупирана Франция той и екипажът му се отправят на първата си мисия във все по-бруталната война.

СТАРТИРА НОВ ТВ КАНАЛ, ИЗЛЪЧВАЩ 24 ЧАСА ТУРСКИ СЕРИАЛИ

Когато напрежението се покачва личности се сблъскват и лояността започва да се разпада. Междувременно животът на Симон Щрасев в пристанищния Ла Рошел бързо се разпада, когато е въвлечена в опасни връзки и забранена любов, които разкъсват лояността й към Германия и съм Съпротивата и я карат да поставя всичко под съмнение.

В новите епизоди Хюфман е вече бивш командир на подводницата, разминал се на косъм от смъртта в Атлантическия океан. В Ню Йорк той е наерил подслон при Сам Грийнууд, който го среща с родения в Германия адвокат Бергер. Сега Хофман ще се опита да се завърне в Германия с помощта на адвоката.

В Ла Рошел Симон продължава тайно да помага на засетнатите от нацистската окупация, пише Галерия. Тя по-късно попада под подозренията на Хаген Фостер, шеф в Гестапо, който има съмнения, че тя и съквартирантката й Марго разработват таен коридор за бягство на евройско семейство.

Top
>