Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ПОКУШЕНИЕ СРЕЩУ ЧААТАЙ УЛУСОЙ?

ПОКУШЕНИЕ СРЕЩУ ЧААТАЙ УЛУСОЙ?

chaaatay чаатай улусой

Египетският актьор Абделбари Манси се зараче, че никога повече няма да припари до Турция, където едва не загуби живота си. В южната ни съседка той направи кариера като дубльо на Чаатай Улусой във филми и сериали.

„Много харесвам Истанбул, но не бих го посетил отново. За съжаление, лошите ми спомени от този град са повече от хубавите“, сподели арабинът в инстаграма си.

Преди време той бил нападнат край Босфора от мъже с качулки на главата и след нанасения му побой се озовал в болница. Оцеляването му висяло на косъм, клетникът имал множество фрактури и прободни рани по тялото си.

ЧААТАЙ ПРЪСКА ПАНАИРА С ХОНОРАРА СИ ОТ НОВИЯ СЕРИАЛ

„Турската полиция смята, че тези, които ме атакуваха, са ме помислили за сирийски бежанец. Аз обаче не изключвам и друга възможност… Ами ако са решили, че съм Чаатай? Възможно е именно той да е бил целта на покушението“, коментира тези дни абделбари.

За последно египтянинът дублираше Улусой в „Защитникът“. В тази продуцирана от „Нетфликс“ сага звездата от „Вътрешен човек“ се бори с тъмни сили, заплашващи да унищожат Земята, отбелязва Уикенд. За всеки епизод в четирите й сезона актьорът получавае по 88 хиляди долара.

Top
>