Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ПОЛИ ПАСКОВА ПРАЗНУВА ЮБИЛЕЙ С НАД 100 ВИП-ГОСТИ

ПОЛИ ПАСКОВА ПРАЗНУВА ЮБИЛЕЙ С НАД 100 ВИП-ГОСТИ

Приятели от цялата страна идват в София да уважат фолклорната звезда

Гости от цяла България идват в София, за да уважат юбилейния рожден ден на фолклорната звезда Поли Паскова. Тя ще посрещне кметове, бизнесмени, професори от УНИБИТ, където прави докторантура, колеги, приятели и роднини в столичния ресторант Ниагара утре вечерта.

„Денят е специален за мен – на 22 юни е високото слънцестоене, когато слънцето е най-близко до Бог. Досега винаги съм празнувала семпло рождените си дни – с мъжа ми отделяхме повече внимание на имените дни – Свети Петър и Павел. Искам да събера на едно място хора, които са доказали във времето, че са мои приятели“, споделя певицата. За да я поздравят, на празника ще пеят Николай Славеев, Здравко Мандаджев, ансамбъл Чинари, Кристина Димитрова и други.

За рождения си ден Поли си прави голям подарък – готов е нейният 14-ти албум със 17 нови песни, наречен „Молитва за България“. Феновете й чуха някои от песните за първи път на грандиозния спектакъл „Свята земя Българска“ в зала Арена Армеец, където певицата събра над 10 000 фенове на фолклора.

През последните месеци певицата представя чудесата на българския фолклор и силата на българския дух с своите беседи “САМОЛЕЧЕНИЕ СЪС ЗВУК И ВИБРАЦИЯ” или „Лечебната сила на БЪЛГАРСКИЯ фолклор“. Тя вярва, че всеки от нас може сам да излекува тялото си, още повече, че за това спомага и преходът на Земята към 4-то измерение, носещ промени, които рефлектират върху физиологическите и биологични системи на живите организми. Според Поли Паскова всеки човек е „отделна вселена“ и сам може да намери ключа за самолечение и развитие.

След участие в предаването „На кафе“, където бяха интервюирани множество излекувани българи по време на концертите й, чудесата продължават да се случват. Певицата твърди, че болестите, които ни връхлитат, идват от самите нас и че всяка емоция и всеки музикален тон рефлектират върху даден орган в човешкото тяло.

Top
>