Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВОДЕЩАТА НА BTV НОВИНИТЕ ПОЛИНА ГЕРГУШЕВА СЕ ОМЪЖИ

ВОДЕЩАТА НА BTV НОВИНИТЕ ПОЛИНА ГЕРГУШЕВА СЕ ОМЪЖИ

поли гергушева poli gergusheva

Водещата на bTV Новините Полина Гергушева се омъжи на 18 август. Журналистката и дългогодишният ѝ партньор Борис Мечкуев станаха официално семейство на приказно тържество близо до София.

Двамата са заедно от 6 години и имат 3-годишен син Борис.

На нестандартната сватба присъстваха освен техни роднини, колеги и приятели. Полина и Борис бяха избрали две двойки кумове – семейство за църковния брак и най-добрите си приятели за изнесения ритуал. Тържеството се проведе в “Приказната градина” в Елин Пелин.

Семейството сключи църковния брак в Лозенския манастир “Свети апостоли Петър и Павел”. Там малкият Борис носи пръстените на родителите си до олтара, а таткото на булката я предаде в ръцете на съпруга ѝ.

Водещата на bTV Новините приема фамилното име на мъжа си и вече ще се представя с него, а именно Полина Мечкуева.

НАМЕРИХА МЯСТО НА ПОЛИ ГЕРГУШЕВА В ЕФИРА НА BTV

Полина се присъединява към редакцията на bTV Новините през март 2014 г. като репортер, с което сбъдва детската си мечта. По-късно става постоянна част от екипа на „Тази събота и неделя“, където се доказва като журналист на социална и лайфстайл тематика с любопитните си материали за изкуство, пътувания и лайфстайл.

През 2019 г. заменя преките включвания и репортажи с предизвикателството на телевизионното студио като водеща на COOLt, където остава до раждането на сина си Борис. От януари 2022 г. е водещ на късна емисия новини.

Целият екип на bTV пожелава на семейство Мечкуеви здраве, любов и щастлив семеен живот!

Top