Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПОЛИНА НА ДЖИЗЪСА ЗАБИ КАНАРА ОТ МУСКУЛИ

ПОЛИНА НА ДЖИЗЪСА ЗАБИ КАНАРА ОТ МУСКУЛИ

полина спасова polina spasova

Последната булка на Благо Джизъса – Полина Спасова, си намери ново гадже и окончателно забрави за бившия си. Брюнетката не крие, че има връзка със Симеон Белята и двамата се разхождат свободно по „Витошка“. Те не са се държали за ръка, но си е личало, че са заедно, твърди репортер на „Уикенд“. Младежът публикувал и кратко клипче в социалните мрежи как пътуват с колата на любимата му.

Полина не афишира връзката си със Симеон, но не я и крие. Момчето е доста по-младо от Джизъса, по-атлетично и по-малко татуирано, но и той има доста рисунки по тялото си.

Преди време Полина призна, че преди Благой е имала една дълга връзка с момче на име Даниел Гигов. Във фейсбук тя все още пази снимки от предишната си връзка с младото момче, която е продължила 4 години. Брюнетката разкри, че много е обичала младежа., но той я е наранил и отношенията им са приключили.

ПОЛИНА БРУТАЛНА СЛЕД РАЗВОДА: ДАНО БЛАГО СИ КУПИ НАЙ-СЕТНЕ АПАРТАМЕНТ

След това красавицата е решила да се хвърли в обятията на Благой Георгиев, като му предложила брак още на първия месец от връзката им.

Днес тунинговата хубавица не приема брака си като грешка, а като урок. Тя се радва, че няма деца от бившия футболист, защото тогава щеше да е далеч по-сложно. Велинградчанката е споделяла, че тя не е искала наследници от Джизъса, а той е настоявал да имат бебе.

Top