Вие сте тук
Начало > Шоу > ПОЛЯК СМЕНЯ АЛФРЕДО ТОРЕС В „ДЕНСИНГ СТАРС“

ПОЛЯК СМЕНЯ АЛФРЕДО ТОРЕС В „ДЕНСИНГ СТАРС“

денсинг старс dansing stars

Кубинецът Алфредо Торес, който бе част от журито в трети и четвърти сезон на „Денсинг старс“, няма да продължи да оценява участниците в предаването.

За разлика от Галена Великова и Илияна Раева, които запазват местата си в журито, той ще бъде заменен от поляк.

Великова и Раева са участвали в най-много сезони на танцувалното шоу, но сега те ще бъдат в изцяло нова компания, отбеляза „Hotnews“.

КРАСИ РАДКОВ УРЕДИ И ЖЕНА СИ В „ДЕНСИНГ СТАРС“

Кубинецът, който загуби единия си син миналата година, често се карал с двете си колежки, като ги обвинявал, че не разбират от танци, колкото него и недоволствал, че спортистка като Раева оценява уменията на участниците.

Кавгите са станали причина той да бъде заменен от поляка Томас Папкала – трикратен шампион на Полша за професионалисти и финалист на Европейското първенство по стандартни танци, а днес консултант и съдия на най-престижните турнири в света.

Той влиза в журито заедно със съпругата си Франциска Йорданова – Папкала, която е многократна шампионка по спортни танци на България, 10-а на Световното първенство за професионалисти по стандартни танци и съдия в Световната федерация по спортни танци. След като достигат върха на бляскавата си кариера в Ню Йорк, двамата решават да се върнат в България и да преподават на млади таланти.

Top
>