Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПОВДИГНАХА ОБВИНЕНИЕ НА ДИОНА ЗА КОКАИНА

ПОВДИГНАХА ОБВИНЕНИЕ НА ДИОНА ЗА КОКАИНА

диона

Фолкпевицата Диона осъмна с обвинения за шофиране под влиянието на кокаин. Прокуратурата е внесла обвинителния акт преди дни. Това разбра „България Днес“ от свои източници в Софийския районен съд.

Денислава Сашова, по-известна като Диона, надали ще осъмне зад решетките, защото няма предишни провинения и криминални регистрации. Фолкпевицата е погната за управляване на „моторно превозно средство след употреба на наркотични вещества или техни аналози“, пише в акт на прокуратурата. Това означава, че надрусаната красавица я грозят от една до три години решетки и глоба от петстотин до хиляда и петстотин лева.

Диона бе спряна на 24 януари в 4 часа сутринта, докато бръмчи с луксозния си джип „Порше Кайен“ на столичен булевард. Ченгетата виждат, че певицата не е адекватна, и решават да я проверят за алкохол и наркотици. Тестът за дрога излиза положителен за кокаин, този за алкохол е отрицателен. Униформените щракват белезниците на Диона и я тикват в килия в Шесто районно управление в столицата. На следващия ден, след излежани близо 24 часа в килия съдът освободи певицата под гаранция от 5 хилядарки.

ПЕПЕЛЯНКАТА: ДИОНА Е НАГЛА, С КОЦЕТО СЕ ПРАВЯТ НА ПАЛЯЧОВЦИ

Разследването по случая е приключило и делото стартира на 23 април. Очаква се Диона да признае вината си и да се измъкне с лека условна присъда и евентуално глоба.

След случая певицата се опита да се оправдае по всевъзможни начини пред очите на феновете си, но не й се получи. Напук на всички обяснения на певицата, че е пила лекарства като нурофен, кръвната й проба обори твърденията и закова Диона окончателно.

Очаква се Софийският районен съд да излезе с решение по делото още на 23 април и да има само едно заседание.

Top
>