Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПОЯВИХА СЕ СМРАЗЯВАЩИ КАДРИ ОТ ТРАГЕДИЯТА С ДЕНИС ТЕОФИКОВ

ПОЯВИХА СЕ СМРАЗЯВАЩИ КАДРИ ОТ ТРАГЕДИЯТА С ДЕНИС ТЕОФИКОВ

denis teofikov денис теофиков

Брутални кадри от нелепата смърт на младия певец от „Пайнер мюзик“ Денис Теофиков се появиха в социалната мрежа Тик-ток и разгневиха обществото. Във видеото се вижда точното място, където кумирът на тийнейджърите е паднал. Дотук е ясно, че е скочил от 7 етаж на вход „Д“ на жилищна сграда в София, но не знаем локацията.

Клипът е заснет от свидетел, вероятно съсед, който е чул какво се случва, в него е снимана и приятелката на изпълнителя – гримьорката Алекса, която след гледката е изпаднала в шок. Сигурно е, че тя е придружавала любимия си и е била с него във фаталния следобед.

ДЕНИС ТЕОФИКОВ ПЛАНИРАЛ САМОУБИЙСТВОТО СИ, БИЛ В ДЕПРЕСИЯ

„Не знам как е паднал, аз бях долу, само ми казаха, че просто се е хвърлил“, обяснява Алекса във видеото.

Денис Теофиков бе считан за бъдещата голяма звезда на фолка. Загубата му потопи в траур музикалния бранш, пише Флагман. Той е издъхнал само на 21 години. Към този момент кадрите вече са свалени.

Разследващите все още работят по няколко версии – самоубийство, убийство и нелеп инцидент. Няма официална информация какво точно се е случило и кое подтикнало певецът да скочи от терасата.

По информация на Флагман.бг, още преди две седмици Денис започнал да разпитва свой приятел за апартамента му в столичен квартал, с молба да го ползва. Интересувал се жилището да е на висок етаж. Според един от източниците ни, въпросният апартамент, който се е превърнал в лобното му място, е в близост до комплекса „Царско село“, но според друг източник – в ж. к. „Дружба“.

Двамата приятели отишли във въпросния апартамент с идеята Денис да остави там своята котка, тъй като в следващите месеци, поради огромните му ангажименти нямало да има възможност да я гледа. Приятелите прекрачили прага около 14:30 часа. Настанили животинчето с храната и тоалетната и докато домакинът се суетял, Денис излязъл на терасата. Тогава той е скочил.

ДЕНИС ТЕОФИКОВ ВПЕЧАТЛЯВА БЪЛГАРИЯ С АНГЕЛСКИЯ СИ ГЛАС ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 2014-А

Собственикът на жилището разбрал за инцидента, едва след като видял отворената врата на терасата и чул ужасяващите писъци отвън на очевидец на трагедията.

Денис в последно време се изолирал, почти не поддържал връзка с обичайната си среда, както и с близките си, неотлъчно до него била единствено приятелката му Алекса.

Вероятната причина за самоубийството, както Флагман.бг писа, е огромното напрежение в шоу бизнеса, което талантливият изпълнител не е могъл да понесе. Българският Джъстин Бийбър бил контролиран за всичко от продуценти, пиари, озвучители. Нямал право дори да направи елементарен избор с живота си.

Top