Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПРЕЦАКАХА БОЙНИЯ ПИСТОЛЕТ НА ХРИСТО ШОПОВ

ПРЕЦАКАХА БОЙНИЯ ПИСТОЛЕТ НА ХРИСТО ШОПОВ

христо-наум-шопов

Звездата от филмите „Вчера“ и „Страстите Христови“ и сериала „Дървото на живота“ Христо Шопов се оказа собственик на законен боен пистолет „Глок“, който би купил за малко над 1000 лева.

56-годишният актьор не се радвал дълго на новата си придобивка, тъй като майстори на оръжие развалили пистолета му. Шопов се оплака в социалните мрежи и разказа за перипетиите, през които е преминал, докато ремонтират 9-милиметровия му пистолет.

„Дълго време обмислях дали да го направя, но реших, че и един собственик на оръжие да предпазя от моята грешка, ще си струва. Не бях доволен от фабричното покритие на „Глок 43″ и реших да потърся други възможности. Докато търсех варианти за оксидация, попаднах на пловдивска фирма, която се занимава с керамични покрития, видях доста атрактивни снимки на техни проекти и реших, че те са моите хора“, пише Христо.

ХРИСТО ШОПОВ СТАНА НАРКОБАРОН, А СРЪБСКИ МАФИОТ ГЪРМИ СИНА МУ

„Предадох слайда на пистолета на техен представител в София с идеята, че за две седмици ще е готов. Получих го след повече от медец, след поне две телефонни обаждания. Извиниха се за забавянето и направиха комплимент към мен, не взимайки пари за услугата. Благодарих лично – знам, че тези неща са важни. След известно време забелязах, че има проблем с покритието. Появиха се малки язви и се драскаше от триенето в текстилен кобур за вътрешно носене“, продължава актьорът.

„Реших да не правя рекламация, все пак на харизан кон… Обясних, казах, че не правя рекламация, а искам да си реша проблема с оксидация. Той настоя да решат проблема за тяхна сметка и каза, че са имали проблем с някаква партида от покритието. Взе го и след 50 дни, отново след телефонни обаждания, оправданието беше извънредното положение, получих слайда. Веднага забелязах проблем… Изпратих снимки, на които ми се отговори, че не вижда проблем. Вярно е, че аз не съм платил и стотинка за труда им. Не съм и искал такъв „жест“ отт яхна страна. Съсипаха един „Глок 43″ на не повече от 100 изстрела. Не правете моята грешка“, призова Христо Шопов.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Христо Шопов като Серик (“Fake Identity” / “Фалшива самоличност”) @hristoshopovkom #hristoshopov #христошопов 👊🏻🕶🎬👊🏻

Публикация, споделена от HRISTO SHOPOVkom️ ️ (@hristoshopovkom) на

Top