Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ПРЕСЛАВА ЧАКА ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ

ПРЕСЛАВА ЧАКА ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ

Певицата на годината Преслава, която след няколко дни става на 32 години, призна, че още чака своята голяма любов. Фолк звездата написа в профила си в Инстаграм, че „още ги има онези сърца, които ще почакат за парче любов“ . Бившата приятелка на Галена смята, че перфектната комбинация за една изпепеляваща връзка съдържа страст, доверие и нежност.

Ето и целия статус, който сподели изпълнителката на „Чуплива и влюбена“:

„Съвременните отношения са досущ като заведение за бързо хранене. Намираш го някак си, не е това, което търсиш, но си гладен и сядаш. Поръчваш си любов със страст и доверие. Пристига първо страстта и някакъв полуфабрикат, който прилича на доверие. Изяждаш ги набързо, но те са толкова долнопробни, че те заболява стомахът. Плащаш си и ставаш, без да дочакаш любовта. И с времето вкусовите рецептори при някои хора сякаш се прецакват и вече не могат да се наслаждават на храната. Става им все тая какво ядат. Бързото хранене ги устройва, а и стомахът вече не ги боли.

За щастие ги има и онези, чиито сърца не спират да къркорят. Те са готови да стоят на чаша вино, докато съдбата не им сервира онази перфектна комбинация от страст, доверие и нежност, която да ги накара да останат за десерта. Защото, честно казано, парче любов им стига да се чувстват сити“.

Последните дни името на Преслава беше свързано с актьора Калин Врачански, който спечели формата „Като две капки вода“.  Една от клюките гласи, че двамата се разделили, а звездата  все още имала чувства към Станимир Гъмов, с когото бяха в къщата на Big Brother.

Top
>