Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПРЕСЛАВА: МАЙЧИНСТВОТО НАПРАВИ ЖИВОТА МИ ПО-КРАСИВ

ПРЕСЛАВА: МАЙЧИНСТВОТО НАПРАВИ ЖИВОТА МИ ПО-КРАСИВ

preslava

15 години след старта на кариерата си, Преслава споделя, че мечтите й не просто са реалност, а дори са надминали очакванията й. В откровено интервю за списание “Жената днес” певицата не крие, че все още е работохолик в професионален план, но вече има семейство и дете, и приоритетите й са преподредени:

“Винаги съм имала огромното желание да пея и да изпея прекрасни песни. Хората да ги слушат с удоволствие, да си ги пеят и да ги пеят заедно с мен, когато съм на сцената. Мисля, че получих много повече от всичко, което съм си представяла преди 15 години. Според мен една от най-силните и красиви страни на музиката е да преодоляваш ограниченията, защото те са неестествени. Музика – това е свобода преди всичко друго.”

Преслава казва, че за един изпълнител е изключително важно да запази свободата си като творец. Трябва да може да експериментира, да търси, за да открие новото.

“Музиката се развива и трябва да имаш свободата да направиш навреме крачки във вярната посока. А в личен план – просто трябва да намериш подходящия човек. Тогава всичко е ок.”

От година Преслава е майка на дъщеричка, Паола и не крие, че майчинството с всеки изминал ден я променя.

“За мен сега животът е нов, преоткривам го. И най-важното – майчинството направи живота ми по-красив… Семейството, музиката, близките приятели, всички, които ме обичат и които идват да се забавляват с песните ми, те са моето голямо семейство и моята опора.”

Top