Вие сте тук
Начало > Музика > ПРЕСЛАВА НАПРАВИ ФУРОР С НОВИЯ СИ АЛБУМ, ДЪРЖИ РЕКОРДНИ ПРОДАЖБИ

ПРЕСЛАВА НАПРАВИ ФУРОР С НОВИЯ СИ АЛБУМ, ДЪРЖИ РЕКОРДНИ ПРОДАЖБИ

преслава

Преслава бележи нечувани продажби. Напук на тенденциите в бранша да не се издават албуми или да се правят такива с вече известни хитове, добричлийката пусна „Да гори в любов“ с 5 чисто нови песни и вече държи рекорд по поръчки.

Албумът е най-продаван, което учудва и издателите й от „Пайнер“, предвид обичайния спад на купуването на дискове във време, в което всеки тегли песни от интернет.

Това е и причината в бранша да се идават албуми едва ли не само за престиж. С тях изпълнители по-скоро приключват даден период в кариерата си. Включват вече издадени и доказани хитове, което прави дисковете търсени по-скоро от колекциониране.

С решението да включи пет нови песни в „Да гори в любов“, които не са представяни преди това, Преслава възстанови старата практика на издаване на албуми, пише Уикенд. Хитовата певица не направи промоция, както бе традицията в бранша преди, а представи хитовете си с видеоклипове.

Хитрият ход на певицата дава резултати и албумът й е най-продаван. Наложило се дори да бъде пуснат втори тираж, при това броени дни след появата му на пазара.

Top