Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПРИЯНКА ЧОПРА И НИК ДЖОНАС СА НАЙ-ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНИТЕ ЗНАМЕНИТОСТИ

ПРИЯНКА ЧОПРА И НИК ДЖОНАС СА НАЙ-ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНИТЕ ЗНАМЕНИТОСТИ

ник-джонас, приянка чопра

Актрисата Приянка Чопра и съпругът й – музикантът Ник Джонас, бяха обявени за „най-добре облечените знаменитости за 2019 година“. Тази титла им бе отреден от сп. People.

За първи път в историята двойка застава начело в класацията за стил на изданието. В подредбата за най-стилни звезди фигурират още имената на актьораБили Портър, тенисистката Серина Уилямс, както и предишните лауреати Дженифър Лопес, Лейди Гага и Селин Дион.

За пръв път имаме мъж или двойка в челната десетка на класацията, отбелязва Монитор. И двамата обаче го заслужават. Джонас не е просто някой, облечен в смокинг и застанал до нея на червения килим. Може да се каже, че двамата радват еднакво света на модата.“, заяви журналистът Андреа Лавинтал.

49-годишният Портър бе обявен за „рушител“ в челната десятка на класацията. Той привлече вниманието върху себе си, като съчета мъжки и женски тоалет в едно, дело на Кристиан Сириано, на церемонията за наградите „Оскар“ през февруари. Тоалетът бе издържан в горната си част като фрак с папийонка, а в долната си част като широка рокля от черно кадифе.

Били смая и с появата си на благотворителния бал на музея „Метрополитън“ през месец май, когато бе облечен като древноегипетски бог със златни крила.

Top