Вие сте тук
Начало > Шоу > ПРИКЛЮЧИХА СНИМКИТЕ НА „БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 9“

ПРИКЛЮЧИХА СНИМКИТЕ НА „БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 9“

хобс-шоу

Тази година „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ бе един от най-големите хитове на лятото, а почти сигурно един от най-гледаните филми на 2020 ще е следващата глава от приключенията на Доминик Торето и компания.

Снимките на деветата серия вече са приключили, съобщи в „Туитър“ режисьорът Джъстин Лин.

„Официално приключихме снимките на „Бързи и яростни 9″. До момента това е най-амбициозният филм от поредицата и ще съм завинаги благодарен на нашите невероятни екипи в Лондон, Единбург, Тбилиси (Грузия), Пукет и Краги (Тайланд) и Лос Анджелис“, похвали се той.

По този начин той съобщи всички екзотични локации, където ще протече високоскоростният екшън в бъдещия хит. Появи се информация, че част от действието ще се развива в космоса, но за момента няма официално потвърждение дали това е истина.

Все още не знаем нищо за сюжета на филма, който е строго засекретен. Разбира се, няма да липсват бързи коли, стрелби и експлозии, а някои коментари предричат, че често ще чуваме думата „семейство“ в диалозите, предава „Cinefish.bg“.

В „Бързи и яростни 9“ ще видим отново Вин Дизел, Мишел Родригес, Джордана Брустър, Чарлийз Терон, Тайрийз Гибсън, Натали Еманюел и Хелън Мирън, а премиерата очакваме на 20 май 2020 г.

Top
>