Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПРИЯТЕЛЯТ НА ДЕНИС ПРОГОВОРИ: ОТ 3 БОНА ХОНОРАР МУ ХВЪРЛЯХА 400 ЛЕВА

ПРИЯТЕЛЯТ НА ДЕНИС ПРОГОВОРИ: ОТ 3 БОНА ХОНОРАР МУ ХВЪРЛЯХА 400 ЛЕВА

мартин пенчев станислав денис

Един от най-близките приятели на трагично загиналия фолк изпълнител Денис Теофиков – Мартин Пенчев, проговори в ексклузивно интервю пред Станислав Цанов. В двучасов разговор той разкрива, че Денис е пял срещу 3000 лева хонорар, от които е получавал едва 400 лева.

ПРОДУЦЕНТЪТ ПАШЕВ ПРОГОВОРИ В ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ ЗА ДЕНИС

Останалите пари са се прибирали от продуцнта Николай Пашев. Мартин разкрива, че Теофиков е бил постоянно глобяван за елементарни закъснения, за които дори не е имал вина. Голяма част от наказанията били заради неговия озвучител – Цеци Лудата глава, който бил уволнен преди месеци от компанията на Пашев заради системни кражби.

АТЕШКАН ПУСКА НЕДОВЪРШЕНИ ПЕСНИ НА СИНА СИ ДЕНИС

Мартин Пенчев разкрива, че Денис е ходил по-скоро на психолог, който му е изписал не чак толкова силни хапчета, но наистина е бил в депресия. Той се съмнява в начина, по който е загинал Теофиков, тъй като това се случва в жилище на момче, което е арестуван заради притежание на наркотици.

Самият Мартин е работил като шофьор на Денис, а парите е получавал не от фирмата, а от самия изпълнител – по 100 лева от участие.

Приятелят на българския Джъстин Бийбър потвърди, че семейството на Денис живеят скромно. „Имало е периоди, в които не са имали ток и е трябвало по кафенетата да си зарежда телефона“, сподели той.

Мартин е съветвал Денис да прекрати договора си с Пашев, като лично той можел да намери хора, които да платят неустойката в размер на 50 хиляди лева за разтрогване на договора. Пенчев потвърди ексклузивната новина на Secret.bg, че вече е заснет видеоклип с Емилия, който е струвал 300 бона.

Повече вижте във видеото в канала „Цанов – напред и нагоре“.

 

Top
>