Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПРОБЛЕМИТЕ НА КИРИЛ ПЕТКОВ СЪСИПАХА ЖЕНА МУ

ПРОБЛЕМИТЕ НА КИРИЛ ПЕТКОВ СЪСИПАХА ЖЕНА МУ

линда петкова linda petkova

Проблемите, в които Кирил Петков се вкара, откакто влезе в политиката, не само му се отразявам видимо, но са съсипали жена му Линда. Тя е напълняла с поне 15 килограма само за около година. Макар че канадката подчертава, че със съпруга й са отделни личности и неговата работа няма нищо общо с нейната, скандалите, в които той периодично се замесва, видимо се отразяват на нея.

Само до преди малко повече от година Линда Петкова беше лъчезарна, чаровна и изключително приятна дама, която изглеждаше като визитна картичка на здравословно хранене. Тя никога не е била кльощава, но личеше, че внимава как се храни и че глутенът и захарта нямат място на нейната маса.

Именно с това през 2020-а канадката спечели симпатиите на Силвена Роу в шоуто „Мастършеф“. Наскоро тя пусна и готварска книга, в която е събрала авторски здравословни рецепти.

ЛИНДА ПЕТКОВА ОТНОВО ВЛИЗА В ТВ ШОУ

Само че вече не изглежда както реди. Продължава да е усмихната и лъчезарна, но видимо е наедряла, изглежда позпухнала, като че ли е недоспала, а от предишното й излъчване няма и след, пише „Уикенд“. Личи, че Линда не се чувства добре, ап ричината най-вероятно са проблемите на съпруга й.

Миналата седмица тя гостува в „Тази събота“ по бТВ. На въпрос как й се отразява ситуацията около мъжа й тя отговори: „Ние сме отделни хора“. Била работила по своята кулинарна книга повече от година и нес мятала а нужно да отлага идаването й само защото Кирил в момента има проблеми.

„Това е моята работа, моят живот със семейството, с децата – това е енергията на тази книга и е нещо отделно от неговия живот“, заяви тя.

Линда не коментира друго за начина, по който преживява скандалите кооло съпруга си, но от външния й вид личи, че не й е леко.

Top
>