Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПРОДАВАТ КОЛАТА ОТ „ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО“, В КОЯТО ВЛАДО И ТЕОДОРА СЕ НАТИСКАХА

ПРОДАВАТ КОЛАТА ОТ „ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО“, В КОЯТО ВЛАДО И ТЕОДОРА СЕ НАТИСКАХА

Автомобилът, с който се придвижва един от главните герои в хитовия крими сериал „Дяволското гърло” – Владимир Карамазов, бе пусната за продажба в интернет сайт за търговия. За возилото с пробег 60 000 км., е обявена цена от 16 000 лв.

Любопитна подробност е, че кафевият „Форд” е произведен през далечната 1974 г., когато Карамазов още не е бил роден. В кримката той се превъплъщава в следователя от смолянската полиция Филип Чанев, който нищи заплетени мистериозни убийства в Родопите. В продължение на 12 епизода героят на Карамазов обикаля района с 44-годишния „Форд”.

„Финалните снимки на поредицата вече са приключили, а продуцентът Евтим Милошев разкри, че дори и да има втори сезон, той щял да бъде с различни герои и сюжет, затова автомобилът повече не им бил нужен. Собственикът на возилото побърза да пусне обява за продажбата му, надявайки се веднага да намери купувач благодарение на популярността му, пише Уикенд.

„Това е колата, която кара главният герой в сериала „Дяволското гърло”. Колата е в отлично състояние – шаси и купе. Аз съм втори собственик. Винаги е държана в гараж. Имам пълна документация от „Мотор Крафт” и цял куп резервни части. Нуждае се от нов интериор по вкус на бъдещия купувач. Външно трябва да се сменят всички уплътнения.

За този модел има фабричен 3-литров, 8-цилиндров двигател, който се присъединява директно (днес може да се намери в Англия). Колата вози като лодка и е изключително удоволствие за очите. Продава се веднага за 16 000 лв. На място може да се коментира и договаря допълнително”, е обявил собственикът на колата Тодор от Смолян, пише „Уикенд“.

Top